februari 15, 2008

helg


Hon är lika nervös som de gångerna det har varit hon som varit ytterst ansvarig för festen. Hon vill inte, hon vill fega ut. Hon är rädd för att bli ensam och att låsa sig på festen. Men hon har lovat Herr Ca att komma. Han ska även sova hos henne. Det är nog dock sista festen i den vita rocken. Hon vill inte. Är rädd för vad hon ska känna när hon är på samma fest som Herr C och alla de som hon för ett år sedan räknade som vänner/bekanta men hon knappt sett till sedan i maj.
____

Hon har sagt hej på avstånd till Herr C. Hon har fått kram av de som hon förlorat i "skilsmässan". Herr C nya har samma titel som hon har haft, klinkchef. Så det var den S som ringde och bad henne hjälpa till på hslaget för någon vecka sedan när fröken sa NEEJJJ. Då var hon inte ens anmäld. Och någon som säger att fröken varit "lite" engagerade i slaget innan, det är tack vare fröken som det fortfarande finns. Fröken har lagt ut av egna pengar och oftat mer tid än de som gör det nu tillsammans. Fröken har principer. Denna klinkchef kommer aldrig gå klinkchefs halsbandet. Sorry, gumman, men lite har fröken fortfarande att bestämma om.
Ja, fröken börjar bli full. Inte så att det elaka leendet som Herr Ca alltid bedömmer hennes fylla i är här. Men det kan nog komma. Nu ska hon grilla och dricka lite mer. Sa hon att hon har blivit utsatt för tvångshångel av en kille....
---(22:49)
Fröken luktar inte lika mycket skogsbrand som förra året. Hon snackade skit om årets arrangörer istället.... Hon är lite mer påverkad nu. Lite rök luktar hon. Hon har undvikigt Herr C idag. Fröken tror det är ömsesidigt. Och efter att ha pratat med andra så är vet hon nu att hans nya är vice.... Hon är och förblir klinkchef.... Årets gäng har fått mycket kritik från de gamla och inte bara fröken. De har missat mycket av andan. För er som undrar grillsäsongen är officiellt öppnad nu....

___
Fröken är bakis. Hon fryser och försöker kläma i sig pizzan från igår. Herr Ca har gått tillbaka till festplatsen. Fröken ska gå snart...men hon fryser och det påstås vara minus ute. Hon måste få i ny sprit i kroppen innan punschbingon vid 15 men just nu vill hon inte.

__(02:22)

Fröken är ensam i sin lägenhet. Hon har försökt hjälpa en kille att ragga upp valfri skånsk flicka. De fick inget napp och han gick hem.
Fröken har även lekt zombie halva dagen och försökt se ut som hon fungerade normalt. Hon har druckit punsch och vart trevlig.
Herr C fick in henne och Herr J bakvägen till sittningen så de slapp stå i kö. Alltid uppskattat. Hon har händerna målade. Den högra visar hur skellet går och den andra blodådror och leder. Allt i svart.

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Brukar tänka vad man kan förlora på om det går dåligt?
Alltså det troliga är nog att du får kul om du vill. Men om det mot förmodan skulle bli trist.. vad gör det?
Kan gå hem eller vad som helst. Har du något annat som verkar roligare annars gör du rätt som går mao.
Hoppas och tror att du får kul!

Fröken Fisk sa...

Sorry BB orkar inte tolöka vad du skrivit just nu. Men det kommer nog bli ok i helgen...

beerbelly sa...

Helt ok.
Det hoppas jag. Försök tänka så så blir det nog det.
Kramar

beerbelly sa...

Hehe verkar väldigt lovande :-)

beerbelly sa...

Hoppas du klarat dig och haft super kul. Verkar som sagt intressant minst sagt.
Ha en bra söndag nu.