februari 26, 2008

Tisdagstema

Kort och gott, vilken är er last? Fram med kamerorna!!

En av frökens laster är sällskapspel. Hon älskar att spela. Hon har lärt sig att förlora med värdighet och inte bli sur som när hon var liten. Det kan även vara en last för hennes lägenhet som inte är så stor, det gäller att få in spelen så alla får plats...
En stor last på fredagar har varit att spela UNO på After Work för fröken, av olika anledningar spelar inte fröken detta spel på fredagar längre. Dock var det en last i nästan två år innan dess.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det var det första på spel som Last:-) Handlar mest om choklad. Visst är det ett bevis på att choklad älskas av så många, men att spela vanliga, hederliga spel.. undrar om folk gör det så mycket idag. Visst är det en kul sysselsättning, det där gjore jag mycket med barnen då de var små:-)

Cattis sa...

Vilken härlig last!

Frukostflingan sa...

Oh vilken underbar last, spela olika spel med barn och barnbarn på kvällarna i sommarstugan är vår trevligaste sysselsättning! Och det är nyttigt för alla åldrar att lära sig att man inte kan vinna jämt!

Anonym sa...

Spel skulle lätt kunna bli en last för mig också...om vi var några fler! Varje gång ungarna kommer upp blir det som på ett Lan-party, vi sitter uppe hela nätterna o spelar sällskapsspel!

Vivika sa...

Tack för tipset! Kul med spelandet! Ska försöka smyga in på olika sidor :)

Anonym sa...

Kul tolkning!

Anonym sa...

Ah . . . denna underbara last. Enda nackdelen med den är att man behöver andra runt sig som har samma last för att den skall vara njutbar.
De flesta riktigt bra brädspelen är ju lämpade för 4-6 spelare. Finns ju några för 2 personer men dem är inte på samma nivå.

Fröken Fisk sa...

Pialotta: Finns en heldel som fortfarande spelar vanliga spel. Finns hur många nya spel som passar alla numera så man slipper spela monopol. Spela med barn kan vara kul ibland, men det är roligare med vuxna.

Cattis: Japp, det är kul och för att det ska funka måste man umgås med andra.

Frukostflingan: Om man inte har folk som fuskar så man vinner... Jo, det är ett lätt sätt att umgås på iallafall

Paula: Det rä ju det som är problemet att träffa andra som också vill spela och spela samma spel. Kul att sitta uppe hela natten och spela

Vivika: Ett tips är att bli vän med BeerBelly, han älskar att kommentera....

Emma: Tack

Puman: Mmm, det är ett problem det där. Borde satsas mer på tvåmanspel