september 07, 2014

Kattant

Fröken är med på en sida för folk som vill träffa folk. Något som tänkt på som stör henne är föraktet för katter. För det är flera killar dom säger att kattanter inte ska gör sig besväret att kontakta dem. Ingenstans ser hon detsamma om mattar till hundar, ormar eller något annat djur. Fröken förstår om man är allergisk eller inte tycker om katter men det sägs alltid på något negativt sätt. Att en person har husdjur borde vara positivt då den personen kan bry sig om andra och ta ansvar. 

Hon har pratat med vännen C som är hundägare att fröken drar sig för att berätta saker eller lägga upp för många bilder på Z efter som fröken inte vill tas för crazy cat lady. Varför behöver man inte tänka på samma sätt som hundägare? Här är iallafall fall frökens älskling, vill man ha fröken får man ta henne på köpet annars kan det kvitta. 

2 kommentarer:

Frida sa...

Tror du inte det handlar lite om begreppet "crazy cat lady" som i en gammal dam med lite stört beteende som bor ensam med typ 1000 katter? Och att det egentligen itne handlar om en aversion om katter utan rädsla om en "crazy lady" istället?

Kan även berätta att ett av min käre makes lyckligaste ögonblick i vårt förhållande var när jag kom hem och föreslog att vi skulle ta hand om en katt. Så det finns ju ett gäng grabbar, killar å män som älskar kissekatter med :)Du får sikta in dig på nån av dem :)

Fröken Fisk sa...

Frida: Fast även om det är crazy cat lady som man pratar om så står det ofta också som singularis också. Tjejer med katt är inte önskat osv.

Kan bli lite trött på att djur ska klassas olika. Jag hade inte velat vara ihop med en kille som har flera hundar heller. Eller egentligen inte hund huvudtaget, men jag skulle inte skriva om det på ett nedsättande sätt för det. Jag inser att faller man för någon med hund får man ta den smällen.

Jaja. klart man inte vill ha någon som inte vill ha katt. BLir ju jättetråkigt ju