maj 10, 2016

Hon borde förstått bättre...

Hon borde veta bättre, hon har inte rätt till jobbet. Ändå denna falska trygghet hon tillät sig att vaggas in i. Allt eftersom hon var efterfrågad och efterlängtad på en av avdelningarna. Visst hennes kollega kommer sluta men de har kvar fröken Fisk, och det var hennes kompetens de behövde. De gjorde bara plats för kollegan.
Av en slump kollade hon annonserna på sin arbetsplats för ett tag sedan, inser att hennes tjänst är ut lagd. Ingen har pratat med henne. Ansökan snart slut när hon ser det. Hon skickar mail till de som ville ha henne och frågar om de visst om det. De har ingen aning. Samma dag som sista ansökan ska ni ringer hennes chef och informerar om det.
Ansökan är inne, men fröken funderar på om hon skulle få frågan, vill hon fortfarande ha jobbet.?
Vill hon fortfarande vara lärare?
Orkar hon byta skola igen?
Vad ska hon annars göra?

2 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Jag hoppas att det kommer att fixa sig till det bättre! Håller tummarna.

Unknown sa...

Hej kära svenska vänner
Jag lyckades få en kredit i synnerhet för en summa av $ 40.000 till Madame Mariana DAUBINE förhållandena är bra och läget för återbetalning. Detta är verkligen allvarligt räntan är 03%. Om du behöver också en kredit, det vueillez kontakt genom att skicka meddelande på sin e-postadress så att hon kan hjälpa dig. Här är hans e-postadress: marianadaubine@gmail.com