september 18, 2016

vad tänkte hon på?

Hon har tackat nej så många gånger tillslut kände hon att hon var tvungen att säga ja. Frågna har alltid kommit när hon haft fullt upp. Han har åter kommit.
När hon lyfte luren och hörde hans röst visste hon redan där och då, att det inte skulle funka. Det var ingen melodi i rösten och han förstod henne inte. Läste inte av det som var mellan raderna. Hans förslag på träff var en hamburgerkejda vid henne och promenad. Hon sa först ja, men insåg att det var på tok för mörkt att gå ut och gå med en okänd. Hon styrde om och de hamnade på en pub. En av stadens kända kedjor, hon annade mer oråd när han inte hade koll på den.

Hon tog en öl och han mineralvatten, hon betalade för båda, efter att bartenden hört fel. Hon kände ett behov av att försvara sitt drickande. Han blev påverkad av ett glas vin.
De pratade men det fattades något, det där att man kan läsa mellan raderna eller skämta med henne. Att man retas med varandra.
Han ville mer, han var attraherad av stora bröst, så han ville träffas igen. Fröken ville lämna på stört när hon hörde det. Hon är mer än sin kropp, man ska vilja träffa henne pågrund av det som finns innanför. Han tryckte på det fysiska och fröken visste att det var fel person. De kommer inte träffas igen.

Inga kommentarer: